ОФИС НА ДВА ВИСОКИ ПАРТЕРНИ ЕТАЖА! ТИП МЕЗОНЕТ!

Офис Тухла 1 Бани + WC Етаж 1 от 7 2353 Евро (Цена/кв.м) 68 (Чиста площ/кв.м) 68 кв.м Полуобзаведен сот склад в апартамента входа се заключва

Evolut недвижими имоти, предлага на Вашето внимание офис на два високи партерни етажа,тип мезонет, след ремонт в Белите брези.Тухлена сграда от смесен тип с поддържани общи части.Сградата е санирана . Входът за имота е отделен от входа за жилищната част.Разпределението е следното : партер - кабинет , Рецепция и санитарен възел ,първи етаж - два преходни кабинета .Във всеки кабинет има вода и канализация. До сега се е използвал за Медицински дейности и съответно отговаря на всички изисквания на РЗИ за Лечебно заведение.Подходящ за различни видове дейност.Намира се в близост до бул. Гоце Делчев и ул. Дойран. Разполага с удобен транспорт в района.Площта е 68 кв.м по нот.акт , но реално е повече ! Това е чиста площ,няма общи части.Продава се частично обзаведен, ремонтиран.Кабинетите са просторни ,светли ,с френски прозорци , поддържани и не е нужен ремонт !
EVOLUT Недвижими имоти ще бъде до вас през целия процес на сделката! Извършваме всички необходими технически и юридически проверки на имота, който сте избрали. Агенцията може да ви съдейства и за отпускане на банков кредит при преференциални условия!

Обадете се сега и цитирайте този код: 60215

Снимки:
Цени от:
160000 Евро Продава
  • 60215
  • Вид на имота Офис
  • Град/Област София
  • Район Белите Брези
Брокер:
Антония Миланова
Ипотека: 657 Евро / месец за 30 г.