(София) АКТ 16! ТОП ЛОКАЦИЯ! ЛИЦЕ НА ГЛАВНА УЛИЦА! ОТЛИЧНА ИНВЕСТИЦИЯ!

Магазин Тухла Ново строителство Етаж 1 от 7 1950 Евро (Цена/кв.м) 116 (Чиста площ/кв.м) 126 кв.м Необзаведен луксозен имот масивна външна врата сот гараж тежести склад в апартамента технически паспорт на сградата входа се заключва за инвестиции с паркомясто

Оферта 22277 АКТ 16! ТОП ЛОКАЦИЯ! ЛИЦЕ НА ГЛАВНА УЛИЦА! ОТЛИЧНА ИНВЕСТИЦИЯ! Еволют Ви предлага за продажба новопостроен магазин в жилищна сграда, с лице на главна улица, в кв. Белите Брези. Изключително подходящ за всякакъв тип дейност, особено за търговска дейност с директен контакт с клиента. Разпределението на магазина е следното: основна търговска част - 70 кв.м., офис - 12 кв.м., баня с тоалет, малка кухня. Има възможност за обединяване на двете помещения, както и за закупуването на съседния гараж долепен до магазина, което ще увеличи търговската част на реални - 130 кв.м. без общи части. Откритите парко места пред магазина не са продадени и също могат да се закупят при ваше желание на цена от: 12 000 евро за брой. До сега не е бил ползван и е в състояние по БДС.
За повече информация и огледи: Тенева - 0878 20 44 50.
EVOLUT Недвижими имоти ще бъде до вас през целия процес на сделката! Извършваме всички необходими технически и юридически проверки на имота, който сте избрали. Агенцията може да ви съдейства и за отпускане на банков кредит при преференциални условия!

EVOLUT Недвижими имоти - Веднъж с нас, винаги заедно!

EVOLUT Недвижими имоти: www.evolut.bg

Снимки:
Цени от:
245700 Евро Продава
  • 22277
  • Вид на имота Магазин
  • Район София
Ипотека: 1009 Евро / месец за 30 г.